bruidsfotograaf Dordrecht

Een zeer professionele bruidsfotograaf uit Dordrecht

Het heeft een tijd geduurd, maar wij gaan eindelijk elkaar het ja-woord geven en hiervoor waren wij op zoek naar een goede bruidsfotograaf in Dordrecht. Omdat wij al zolang naar deze dag leven, willen wij dat er een professioneel iemand dit vast legt op de gevoelige plaat. Alles moet zo mooi zijn, dat het net lijkt alsof wij deze dag keer op keer weer beleven. Onze vrienden zijn een tijd geleden al getrouwd en zij hebben nu een mooi album met mooie herinneringen. Elke keer wanneer zij dit boek openen krijgen zij weer tranen in hun ogen, zo mooi. bruidsfotograaf Dordrecht

Een onvergetelijke dag

Aart van Joolingen is zo een bruidsfotograaf uit Dordrecht, die van jouw dag een bijzonder mooie reportage kan maken. Wij waren het er meteen over eens dat de beste man op onze bijzondere dag alles op de gevoelig plaat mag vast leggen.Helemaal toen wij het resultaat in het album van onze vrienden hebben mogen bewonderen. 

Wat gaat de tijd toch snel. Onze trouwdag is inmiddels achter de rug en hebben wij een prachtige dag gehad. Veel vrienden en familie waren bij de plechtigheid aanwezig en hebben allemaal genoten. Ons rest een mooie herinnering en een prachtig album met de mooiste kiekjes van deze bijzondere dag.