Schoonheidsspecialiste in Amersfoort

Schoonheidsspecialiste in Amersfoort, voor een heerlijke behandeling

Ben jij op zoek naar een goede schoonheidsspecialiste in Amersfoort? Dan kan ik jou zeker aanraden om eens een afspraak te maken bij: Beautysalon Yarona. Ik ben al bij veel salons geweest, maar sinds ik bij deze salon ben geweest wil ik nooit meer een ander. Het verschil met alle andere salons waar ik ben geweest is de persoonlijke aanpak. Deze onderneming is kleinschalig en daardoor wordt er meer aandacht aan de klant besteedt. De onderneemster is zeer vriendelijk en heeft heel veel kennis op dit vakgebied. Er worden diverse behandelingen gegeven die ook gecombineerd worden met een wellness beleving.

Schoonheidsspecialiste in Amersfoort

 

Diverse behandelingen bij deze schoonheidsspecialiste in Amersfoort

De laatste keer heb ik bij deze schoonheidsspecialiste in Amersfoort een ontspannende behandeling geboekt. Deze behandeling bestond uit een:

  • Voetenbadje
  • Penseelmassage
  • Hoofdhuid massage
  • Oorreflex massage
  • Hotstone massage

Maar het is natuurlijk ook helemaal naar jouw in te vullen. Ook is deze onderneemster gespecialiseerd in huidverbetering. Hierin zijn ook diverse behandelingen te verkrijgen. Er wordt eerst goed naar de huid gekeken welke problemen er zijn. Vaak kunnen huidproblemen ook door verkeerde voeding, stress en hormonen komen. Deze onderneemster kan door een aantal vragen erachter komen waar de huidproblemen vandaan komen. Kijk ook eens op de website van deze onderneming voor meer informatie.